90 år

Firade vi i helgen, 90 år sedan min farmor föddes. Räknade ut att hon har tre barn, 8 barnbarn och 16 barnbarnsbarn(tror jag). Vi var många på plats och firade henne med tårta. När vi sjöng för henne klappade hon händerna, det var fantastiskt. Kändes nästan som att det var farmor den här dagen. På söndagen hade Elina kompiskalas med femkamp, vädret var inte på vår sida och de flesta grenar fick genomföras inomhus. Ja hon var nöjd i alla fall. Fick ihop 5,5 mil på cykeln förra veckan och klappar mig själv på axeln för jag är nöjd med det.

Äntligen fredag

Just idag mår jag bra...just idag är jag stark... Det känns som att jag håller på att vinna över förkylningen, alla barnen vaknade på bra humör och det är fredag. Ska snart ta en cykeltur till jobbet, har bara fått ihop 2mil hittills så kämpar på. Helgen är som vanligt uppbokad med fotbollsträningar, 90års kalas på lördagen och 10års kalas på söndagen. Min farmor fyller 90 år och det firar vi på åkershem där hon bor nu. Minns hennes 80års dag med glädje, Elina var då två veckor och Hanna 2,5år. Mycket har hänt på 10 år, farmor är inte längre den farmorn som jag växt upp med men jag är övertygad om att nånstans därinne finns hon kvar, har alltid haft en speciell känsla för henne, hon var alltid glad och gjorde allt för oss barn. Minns då hon som 80+satt på Hannas golv och lekte med henne. På söndag har Elina kalas med femkamp för sina kompisar.

Trött

Är vad jag är. Har varit förkyld i flera veckor började med feber, sen bihålorna och nu mest snor och slem varje dag. Haft några härliga veckor annars om jag bortser från snoret. Vänner här på besök blev en helmysig helg med skidåkning, mello, tapas och ja visst en hel del vin. Semester i stöten med familjen blev också en härlig helg med sol, snöstorm, skidåkning, after ski, mys och ja visst en hel del vin. Denna helg blev i fotbollens anda med träningar, föräldramöte och cup i Hofors och hör och häpna inte en droppe vin. Eftersom jag gillar utmaningar har jag anmält mig till Ica klassikern, pust och stön. Jaja imorgon börjar Vätternrundan har nu 9veckor på mig att cykla 30 mil. Så nu blir det till att cykla till jobbet. Har nu en 10 åring här hemma, kalas med underbara släkten som vanligt. Livet rullar på i lagom fart.

RSS 2.0