viva la spania

Snart så drar vi mot varmare bredgrader. Efter senaste dagarnas kaos och turbulens på jobbet så ser jag såå mycket framemot en ledighet. Hoppas på sol och varmt väder och ska bara njuta. Har fyllt år också käner mig inte så gammal ännu. Första födelsedagen utan en mamma var en konstig känsla, bjöd nära och kära på lite mat och fika och hoppas att änglarna också firade.

HÖST

Det regnar mest hela tiden och jag har känt mig trött och slut både kroppsligt och mentalt , blev även förkylda i veckan hela familjen så nu snorar vi ikapp här hemma. Jag är ingen höst människa jag, det är för mörkt, gillar att tända ljus förstår och är jag väl inne så går det bra. Funderar på att köpa en till bil, i början var det en subaru nu har det övergått till en passat men hittar ingen bra så nu går tankarna till att köpa en liten mindre extra bil, stadsbil. Det blir ju billigare på alla sätt. Jaja vi fortsätter att leta. Förra helgen var det tunnbrödsbakning i klitten med bästa syrran och bästa barnen. Gick som smort (efter ett tag alla fall, fick väl kämpa i början) men farmor hade varit stolt över oss. Avslutade med pizzabakning, vi trängde in oss i bagarstugan allihopa 13 st, och bakade vår egen pizza, skitgott det måste vi göra om igen. Nu bakar vi hemma och förbereder oss för kalas imorgon då H firar 11 års dagen.

Det ringde...

och jag fick en underlig känsla. Hade ju redan pratat med både pappa och syrran idag det måste vara mamma!!! Error ctrl, alt, del, men det kunde det ju inte vara hon finns ju inte längre. Undrar hur länge den här känslan kommer att finnas kvar. ♥♥♥ Har jobbat bra i helgen som varit, garage utbyggnaden är påbörjad och hallen är färdigrenoverad. Barnen var nöjda dom har åkt både karusell och grävmaskin under helgen.

RSS 2.0