Saknad

våren är här och jag njuter av den. Den första gullvivan blommar i mammas land. I helgen var J i Barcelona med jobbet. Han åkte på torsdagen och då kände jag att det skulle bli skönt att vara själv några dagar med barnen. Men nej det gick över redan på torsdag kväll, då tyckte jag att det var tråkigt och längtade redan efter honom. Visst jag fick kolla på vad jag ville på tv. Men jag trivs bäst då han är hemma. Vi har varit tillsammans i 19 år och jag vill helst inte vara ifrån honom en natt. Men tror att det är nyttigt att få sakna varandra ibland så att man uppskattar det man har.

Påsk

Snart är påskhelgen över och det har varit en smärtsam helg. Vi bestämde att vi skulle gräva bort jordhögarna om var kvar på gården och det var inte lite jord det. Hyrde en container och vi har jobbat på bra hela helgen och det resulterade i en hel del smärta. Jag har träningsvärk i typ hela kroppen, gissa om det är skönt att gå ner för trappen på morgonen? Nej du inte ett dugg men nu till det positiva, träningsvärk är en bra smärta den går över och kroppen har fått en riktig genomkörare, det är tungt att gräva. Imorgon ska vi bara vara och ta en tur till leklandet i Falun och låta barnen rusa av sig. Det har varit en glad påsk i vårt hus med kanske lite för mycket godis.

Imorgon...

för 9 år sedan började mina värkar Som skulle resultera i en underbar tjej, en känslosam tjej, en tjej att älska. Imorgon firar vi hennes födelsedag och vi gläds åt denna dagen tillsammans. Igår fick hon sin första present då hon tillsammans med sin morfar och D åkte till kupolen och tog hål i öronen. Hem kom en stolt tjej med blåa örhänge och ändå smärtar det mig. Jag minns min mammas ord till Elina när hon för 2,5 år sedan tjatade om hål i öronen precis som sin storasyster. Men så blev det inte för livet hade andra planer.

RSS 2.0