födelsedag

ja då är jag 37 år då, det låter inte så gammalt ändå!! Hade lite kals igår för härliga släkten, fixade lite smörgåstårta som vi mumsade på och lite cider eller öl till det. En skön mysig kväll hade vi. Idag har varit en sådan där underbart vanlig dag. Mannen har bytt däck på bilen, jag har städat lite i garaget för att bilen ska få plats. Nu har jag och barnen plus deras kusin tillbringat eftermiddagen i en lekpark medan deras pappor var till falu lasarett och hälsade på svärmor som är inlagd där sen några dagar tillbaka. Vi myste i solen och jag bara njöt av alla vackra färger som finns nu på hösten, och Livia skrek faktiskt inte en enda gång, ute alltså, inne har hon ju haft ett par utbrott förstås. Jag fick en jättefin pärlplatta som Elina hade gjort och en ängel som Hanna gjorde med inspiration från senaste pandurokatalogen (den genen kan omöjligt komma från mig). Fick även en fin orkide (min favoritblomma) tårta och en glasnalle med ett hjärta av familjen. Nu väntar vi på leverans av pizza då mannen kommer hem från falun, håller tummarna för att besöket därinne gick bra också. Nästa helg ska tydligen två av barnen vara borta hela helgen så bara den minsta och envisaste ska vara hemma, undra vad vi ska sysselsätta oss med då då!!

Vilken helg

Ja tidigt på fredag morgon blev jag upphämtad att syrran och vi påbörjade vår resa mot Ullared. Vi hade jätteroligt i bilen och milen flöt på snabbt. Blev paus för frukost först, sen tog vi en fika för att fira kanelbullens dag, inhandlade lite lösgodis enligt tradition. Lunch på ikea sen var vi helt plötsligt framme. Checkade in i vår campingstuga som var över förväntan mysig. Sen började vi shoppa, mycket folk men inte för mycket. Kundvagnen fylldes ganska snabbt. Morgan var där också men han missade jag men L fick se honom, jag var väl å fokuserad på allt jag skulle handla jag. Nöjda med alla inköp åkte vi till stugan och kollade vad vi hade köpt, för det vet man inte riktigt. Slappade lite innan det var dax att åka till Varberg för att hämta lite mera sällskap. L slog in varberg station på sin mobils vägvisning sen åkte vi efter det. Började fundera lite då vägen blev smalare och smalare, det var kolsvart och regnade lite och vi var mitt på en åker och körde kändes det som. Väl framme fick vi klia oss lite i huvudet för det kändes inte rätt, vi stod vid typ en busshållplats mitt ingenting och inte en människa syntes till. Insåg att det måste vara fel så vi provade igen med mobilen och denna gången blev det rätt nu kom vi till Varberg station den var ganska stor. Stackars D fick vänta på oss lite extra. Men det är inte alla som varit vid Tofta station men det bockar vi av på vår lista. Jaja in med Di bilen och tillbaka till stugan, drog i oss varsin long drink och lite chips innan vi gick och lade oss. Kl 06.00 ringde klockan och vi klev upp. Frukosten bestog av lite som vi hittat efter vägen. Före sju stog vi i kön igen. Gick bra att handla till typ klockan tio då var det kö genom hela affären. Då var det inte kul längre. Var klara vid lunchtid och folk var som galna efter att få våra kundvagnar och vår parkeringsplats. 2 timmars kö in var det då och slut på alla vagnar. Då var det skönta att åka därifrån.
Hemresan gick bra, bilen var fullproppad och trött var man. Men jag längtar redan till nästa år då jag hoppas att vi åker dit igen

RSS 2.0