tänkvärt

Man får inte glömma att stanna upp ibland om så bara för nån minut. Släppa all planering och alla tankar och bara stanna upp, ta ett djupt andetag och lyssna på världen som snurrar runt omkring oss alla. Det finns en stress i oss alla som gräver sig djupare och djupare om man aldrig stanna upp och njuter av att vara i nuet. Se allt underbart omkring en och släppa morgondagen. Då kan ett par små knubbiga armar runt halsen hjälpa, en liten hand som smeker en kind och två små ögon som plirar mot en av lycka en liten mun som säger "du är min mamma". Ja det är jag och kommer alltid att vara tänker jag då vi avslutar boken som vi läser och jag bäddar ner dig i din säng.

familjen

I helgen tog vi en paus från vardagens bestyr och bokade en hotellnatt i Örebro. Resan dit gick helt utan bekymmer tills vi kom till stadens centrum där hotellet skulle ligga, hittade hotellet men sen kom problemet, parkering!! Tjejen i receptionen sade att det var bara att stå efter vägarna på anvisade platser eller på nån parkering, allt var gratis till måndag morgon. Men tydligen var det nån gratisfestival där med Martin Stenmark och bilar över hela staden och slut på parkeringar. Men det är ju kul att cirkulera runt och trängas med andra bilar en lördageftermiddag eller..
Till slut gav vi upp och parkerade i ett parkeringshus en timme men då vände turen till vår fördel. Då vi kom till hotellet fanns det en gratis parkeringsplats ledig alldeles utanför ingången. Den vaktade vi och Jonny fick hämta bilen. Mysigt hotellrum var det värsta stora sängarna till mig och Jonny säkert 105 cm var. Vi kunde ha sovit hela familjen i dom sängarna. Vi tog en tur i centrum, förbi slottet och efter ån till stadsparken. Där finns ett mysigt ställe med gamla byggnader och små butiker. En stor lekplats fanns det också. Efter nån timmes lek i solen så strosade vi tillbaka mot hotellet. Det är ju alltid en chansning då man ska äta middag ute med barn, det gäller att hitta ett barnvänligt ställe. Och vi lyckades, en fantastisk resturang där barnen fick egen meny och pysselbok+ pennor medan de väntade på maten. God mat och god öl ja helt perfekt, där vill jag äta igen. Vi avslutade kvällen i hotellets bastu. Söndagen började med hotellfrukost sen vart det leklandet i tre härliga timmar. Barnen lekte och klättrade, jag och Jonny spelade pingis, och sen tog vi en innebandy match hela famijen. Svettiga och trötta åkte vi hemåt. Detta behöver jag ibland, att bara få vara med barnen och mannen, vara glada tillsammans, vi har ju haft det lite tufft ett tag med våra krämpor, man är ju inte alltid så glad och trevlig då man har ont. Men jag tänker fortsätta hand i hand genom livet med denna man och vår relation blir starkare för varje problem vi löser tillsammans.
 
 
 

RSS 2.0